Try me

Aya_MG_0667-1

In dieren3 Comments

“When I look into the eyes of an animal I do not see an animal. I see a living being. I see a friend. I feel a soul.” ― Anthony Douglas Williams The world in itself isn’t a very great place for animals anymore where space and freedom for them disappears in a fast and tragic way. With my pictures I want to express the emotions and feelings they have. Animals are conscious and if you watch them closely you will see how they respond to the world. They play, they relax when things are good, they are frightened, angry and sometimes sad.. The only thing they cannot do is talk. I hope my pictures will do a bit of the talking for them...

3 comments

 1. Hallo Aya,

  Ik bekeek je foto’s op 500px en hield veel. Uw foto’s zijn fascinerend en zo levend. Grote schoten en vond het citaat in je profiel over de behandeling van dieren! Beste wensen en blijven klikken die prachtige dieren foto’s.

  Zou u geïnteresseerd zijn in deelname aan een wereldwijde dier fotowedstrijd-http://www.tallenge.com/contest/animalphotographycontest.html

  Er is geen inschrijfgeld, gewoon aanmelden bij uw profiel te registreren en uw werken te uploaden om te beginnen. Naast het verspreiden van de boodschap en het winnen van bewonderaars uit verschillende delen van de wereld kun je de $ 200 prijzengeld te winnen.

  Laat me weten wat je beslist en ook als u een query.
  groet,
  Katherine.

 2. Beste Aya,

  Na maanden met man en macht te hebben gewerkt aan ons print-on-demand platform is nu eindelijk het moment daar dat we onze website open kunnen stellen voor kunstenaars en fotografen. Wij zijn op dit moment hard aan het werk om uiterlijk 1 september ook “onze deuren” officieel te kunnen openen voor bezoekers en klanten.

  Vanaf nu zijn we dus op zoek naar enthousiaste kunstenaars en fotografen die hun artistieke afbeeldingen willen aanbieden op onze website. Jouw werk is ons in positieve zin opgevallen ( ik zag je portfolio op 500px.com) en wij hopen dan ook dat we je binnenkort als deelnemer bij ImageFlavors mogen begroeten. Deelname is geheel gratis!

  Wat kun je verwachten bij ImageFlavors;

  Ruime keuze aan afmetingen en de beste materialen, lijsten en passe-partouts!
  Geen limiet op het aantal producten dat je aanmaakt.
  Je eigen subdomein om je zelf en je werk te promoten!
  Volledige vrijheid wat betreft je winstmarges!
  De mogelijkheid om je exposities met onze bezoekers te delen om zo je offline omzet te kunnen vergroten.
  De mogelijkheid om commissievrij je originals aan te bieden.
  Een zeer gebruiksvriendelijke werkomgeving ( bulk upload, 1 druk op de knop facturatie, rapporten, Google translate, albums en producten beheren etc.)
  En nog veel meer!

  Mocht je verder nog vragen en/of opmerkingen hebben laat het ons dan gerust weten.

  Met vriendelijke groet,

  Maurice Spangberg

 3. Beste Aya,

  Mijn excuus. Ik dacht dat dit een formulier was om contact met je op te nemen.

  Met vriendelijke groet,

  Maurice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *